Wednesday, January 13, 2010

Food Hunting: Restoran Dangau Rumbia, Kota Damansara (revisited)

Ice blended mocha..
**
Kangkung belacan & telur dadar
**
Tomyam campur

**
Paling aku suka..Siakap goreng with kerabu mangga

***
Food memang ok dan persekitaran bersih. Ada meja2 macam kedai lain dan juga pangkin2 for those yg nak bersila.
Restoran ni terletak di Kota Damansara, lupa lak seksyen berapa. Tp klu jln lama Sg. Buloh-Shah Alam tu, kena keluar kat simpang ke Kota Damansara (dekat uptown/pasar), then terus sampai junction T (traffic light). Amik kiri dan masuk 1st simpang kat sebelah kiri. Restoran ni sebelah kanan, tp sebab jln 1-way, kena tawaf dulu baru jumpa restoran ni. Area sama dgn Restoran Ghulam Mee, cuma block yg berbeza.

8 comments:

Pustaka NurIman said...

alamat dangau rumbia di blog kami....

Inswins Haguest said...

Terima kasih kepada empunya blog. Disini kami ingin memberitahu bahawa Dangau Rumbia akan membuka Pusat Komputer Berinternet di atas nama Dangau IT Network bersebelahan Restoran sahaja. Jemput ke tempat kami nanti. :)

Unknown said...

kawan2 persona ramai lepak di sana setiap minggu..huhuh..mmang restoran ni yg terbaeekkk...

rapheydhillo said...

dah lama tak singgah sini. Maybe 1 day kena repeat lagi nih!

fareastalias said...

Owner dangau rumbia ni org mane yek?saje nak tau..heheh..

fareastalias said...

Owner dangau rumbia ni org mane yek?saje nak tau..heheh..

fareastalias said...

Owner dangau rumbia ni org mane yek?saje nak tau..heheh..

fareastalias said...

Owner dangau rumbia ni org mane yek?saje nak tau..heheh..