Saturday, December 04, 2010

Makan2 @ MAHA 2010

Went to MAHA 2010 on Thursday Dec 12th. Really enjoy the food. Macam nak pi lagi ;)
What we had..
Sup Tulang merah Tmn Perling JB. Served dgn roti. Yummy!!!

Ni stall yg jual sup tulang merah tu



Mr Hubby sedut benda kat dlm tulang tu.. terlupa lak nama benda tu ;). Emak aku pulak dok cicah roti dgn sup tu. First time mkn walaupun Tmn Perling tu selalu jadi laluan aku. According to the lady yg jual sup ni, kedai dorang terletak on the opposite side of Restoran Mana Lagi, kedai yg famous with nasi lemak kat perling tu.
*
Alif mkn nasi ayam
*
Murtabak Singapore (RM10)
*
Asam pedas pari. RM5/set.
Asam pedas daging. RM5/set.

*
Mee rebus pagoh . RM4.


4 comments:

Jun said...

sedap plak ye nampak makanan kt MAHA tu..jun x sempat pergi pon..hehhe

rapheydhillo said...

Jun,
Memang sedap.. ingat nak pi lagi tapi tak sempat. Byk program at that time ;)

cikgu siti hazreen said...

nampak menggoda jer makanan-makanan tu~~

rapheydhillo said...

cikgu siti,
mmg menggoda btl setiap kali tengok. Klu boleh nak pi cari lagi..