Sunday, May 02, 2010

Pasar Malam Jln TAR

Tak plan pun nak ke sini sebenarnya. Tp sbb dah park kat area Masjid India tu, aku & hubby pun terjah le jugak ke pasar mlm nih petang semalam!
Mula2 beli popiah goreng nih..
Harga rm1 sekeping. Kitaorang beli 2. Sambal dia best, tp kulit dia a bit keras especially kat hujung bahagian berlipat tu. But still sedap! Masa aku beli ada one lady nak beli gak.. siap tanya kat aku sedap tak popiah ni? Mana le kita tau, kita pun baru 1st time nak merasa. ;-)
***
Lepas tu beli kuih2 lain sikit. 5 ketul RM2. Aku beli karipap, bingka ubi, kole kacang & bingka tepung. Selalu gak beli kat sini klu pi pasar mlm nih. Byk giler pilihan kat sini!




***
Beli wajik durian gak. RM3 sebekas ni.
Too sweet.. klu kurang sikit ok. Aku teringin sgt nak mkn wajik yg org kat kampung Air Kuning, Teping buat. Mkn cam crunchy sikit. Klu beli kat luar sure pulut dia tak crunchy. Tak original le pada aku klu camtu!

2 comments:

ain said...

sila ambik award dalam blog saya terima kasih.. welkam back...

Naima is IMMA said...

xlarat nak g pasar mlm ni... huru hara... huhuhu... crowded giler...