Monday, May 03, 2010

AWARD from AIN

Dalam sedih2 sempat lagi aku buat assignment utk award ni (read here for citer sedih tu!).



Sebagai syarat kena lak buat assignment kat bawah ni:


1. Thank and link the person that give you the award
Thanx berbillion lemon untuk AIN yang sudi bagi anugerah yang tak ternilai ni.. ada juga org yg sudi singgah teratak aku yang tak seberapa ni..


2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover
Alamak.. ini yang susah ni.. nanti kita pass kan klu sempat.


3. Contact said blogs and let them know they've won this award
Tak sempat lagi nak buat...


4. State 7 things about yourself

  • asal teping, anak sulung dr 5 beradik
  • Suka mee rebus.. suka kuey teow Doli teping jugak
  • suka entertain people with food (klu kelapangan)
  • jarang masak sbb asyik tak sempat
  • graduated in marketing, tp tak pernah keje marketing line
  • cengeng.. senang sgt nak nangis
  • Bela 4 ekor kucing.. 2 baru mati baru2 ni.. sob..sob..

AIN, task tak complete pun kira boleh la ye!!!

1 comment:

ain said...

tq dhill.... jgn cedey2...