Friday, August 19, 2005

What 4 dinner?

Nak masak apa yek mlm ni? Masak apa yg aku nak mkn ke, atau masak apa hubby nak makan? Aku teringin nak buat thin crust pizza. Tak pernah buat lagi. Yg tebal memang biasa aku buat. Entah kenapa rasa macam nak mkn thin pizza pulak. Biasa aku order Domino's pizza. Pizza double layered Domino memang best. Selalu klu kat opis mmg order Domino sbb cepat, murah dan sedap. Kalau 5-6 org mkn tak sampai rm100. Kira ok le, dpt pizza, desert, chicken wings and cola. Klu nak buat pizza mlm ni, cheese pulak tak ada kat rumah. Tengoklah, besok beli cheese. So, Sat or Sunday baru buat pizza. Aku nak buat macam Nigella Lawson buat semlm [forever summer] or macam Jamie Oliver aka the Naked Chef.

1 comment:

josue59domonique said...

damn good blog, check out mine http://juicyfruiter.blogspot.com, comments always welcome!